iPhone 16 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Meer tonen Minder tonen
Aantal pasjes
Met koord
MagSafe Compatible
Standfunctie
Filter

Ruim aanbod iPhone 16 Hoesjes

De nieuwste iPhone 16 is uitgerust met een schitterend 6,1 inch Super Retina XDR-scherm, dat zorgt voor een levendige kleurweergave en scherpe details, ideaal voor het bekijken van video's, foto's en meer. Dit display biedt niet alleen uitstekende beeldkwaliteit, maar ook een hoge verversingssnelheid voor vloeiende prestaties.

Het toestel draait op iOS 18 en wordt aangedreven door de krachtige Apple A18-chipset. De A18-hexacore processor biedt uitzonderlijke snelheid en efficiëntie, wat zorgt voor naadloze multitasking en soepele prestaties bij het gebruik van de nieuwste apps en games.

Aan de achterzijde beschikt de iPhone 16 over een 48MP camera, waarmee gedetailleerde en heldere foto's kunnen worden gemaakt, zelfs in omstandigheden met weinig licht. De 12MP selfiecamera aan de voorzijde biedt ook hoogwaardige resultaten voor al je selfies en videogesprekken.

De batterij van 3877mAh zorgt ervoor dat je het toestel de hele dag kunt gebruiken, terwijl je met de oplaadsnelheid van 20W en draadloze oplaadsnelheid van 15W snel weer klaar bent om verder te gaan.

Een uniek kenmerk van deze iPhone 16 is de introductie van de nieuwe Action en Camera Control knoppen. Deze geven je directe toegang tot belangrijke functies, zodat je sneller en eenvoudiger jouw meest gebruikte acties en instellingen kunt bereiken.


Waarom een iPhone 16 hoesje gebruiken?

Wanneer je pas een nieuwe iPhone 16 gekocht hebt, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk in een optimale conditie houden. Met een iPhone 16 case voorkom je vroegtijdige slijtage en ongewenste schade aan jouw telefoon. Naast bescherming geniet je met een hoesje van extra functies, zoals het meenemen van een aantal pasjes, en de mogelijkheid om je telefoon aan jouw persoonlijke stijl aan te passen. Door ons grote assortiment hoesjes is er voor iedereen een praktisch én stijlvol hoesje te vinden. Maak gebruik van onze handige filters en vind snel het ideale hoesje voor jouw telefoon.

Bescherm je iPhone 16 met een hoesje

Zonder hoesje is bijna iedere telefoon kwetsbaar. Het dagelijks gebruik van je smartphone brengt, naargelang intensiteit van gebruik, slijtage en risico op valpartijen met zich mee. De aankoop van een iPhone 16 hoesje is daarom een kleine, maar nuttige investering om de levensduur van jouw telefoon te verlengen.

Met een hoesje is je iPhone 16 goed beschermd tegen krassen en valpartijen. Hoe voorzichtig je ook met je telefoon omgaat, een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Voordat je het weet zit er een kras in het scherm, de camera of de behuizing van het toestel. Reparaties aan bijvoorbeeld het scherm kunnen duur uitvallen, dus is voorkomen in dit geval beter dan genezen.


Past mijn oude hoesje op de iPhone 16?

Apple voerde meerdere aanpassingen uit aan de hardware van de iPhone 16 ten opzichte van eerdere versies. Hoesjes voor oudere iPhones zijn daardoor niet compatibel met de iPhone 16. Bij aanschaf van de iPhone 16 zul je dus ook een nieuw hoesje moeten aankopen.

Wat met de iPhone 16 Pro- en Plus-variant?

Iedere variant in de iPhone 16 lineup is uniek qua hardware en formaat. De camera's van de iPhone 16- en de Plus-variant zijn identiek, maar de toestellen verschillen natuurlijk qua grootte. Hetzelfde geldt voor de iPhone 16 Pro en Pro Max. Een hoesje voor het ene toestel kan dus niet gebruikt worden voor het andere.


Welke soorten iPhone 16 hoesjes zijn er?

Afhankelijk van de manier waarop jij je telefoon gebruikt en jouw stijl kun je kiezen uit verschillende soorten iPhone 16 hoesjes. In onze webshop vind je veel variatie en heb je keuze uit meerdere typen hoesjes in allerlei stijlen en kleuren. Zo vind je altijd het juiste hoesje dat helemaal bij jou past. Selecteer jouw wensen en vereisten in het filter om snel jouw nieuwe hoesje te vinden.

iPhone 16 book cases

Book cases zijn verkrijgbaar in vele verschillende variaties, maar bieden altijd ruimte voor een aantal pasjes. Dit is namelijk ook de belangrijkste functie van een Book Case, naast goede bescherming. Doordat je telefoon bevestigd wordt in een TPU houder, met daarom een (kunst)leren hoesje, is je iPhone 16 rondom beschermd. Het doorgaans stevige (kunst)leer zorgt voor goede schokabsorptie en houdt jouw smartphone veilig. Book cases zijn daarnaast veelal voorzien van de standfunctie om zonder handen naar een film of serie te kunnen kijken.

iPhone 16 back covers

Met een back cover behoud je het compacte formaat van je iPhone 16. Gebruik jij je smartphone het liefst met één hand? Dan is een back cover de aangewezen keuze. Een back cover biedt voornamelijk bescherming aan de achter- en zijkant van het toestel, maar laat het scherm onbedekt. Het scherm ligt bij de meeste covers verzonken om krasjes aan het scherm te vermijden.

Door de grote verscheidenheid aan back covers heb je de keuze uit allerlei functionaliteiten en verschillende maten van bescherming. Vind jij het belangrijk dat je telefoon zijn originele feel behoudt? Dan is een dun TPU hoesje voor de iPhone 16 een goede keuze. Ben jij meer op bescherming gericht, kies dan voor een hoesje met verstevigde hoekjes of zogenaamde 'Airbag Corners'.

iPhone 16 hoesjes met MagSafe magneet

Sinds Apple MagSafe introduceerde voor de iPhone 12, raakt het gebruik van MagSafe accessoires steeds meer ingeburgerd. De verschillende MagSafe toepassingen als draadloze opladers, telefoon- of kaarthouders, verhogen het gebruiksgemak van je telefoon.

Ben jij een gebruiker van MagSafe accessoires? Kies dan voor een iPhone 16 case met MagSafe magneet. Op die manier blijven de accessoires compatibel met je telefoon en vermindert de magnetische koppeling met het toestel niet.

iPhone 16 hoesje met koord

Draag je telefoon stijlvol om je hals, schouder of pols met één van onze back covers met koord. Deze hoesjes zijn verkrijgbaar in een reeks leuke kleuren, zodat je de kleur van je smartphone matcht met je outfit. Met een hoesje met koord heb je je iPhone 16 bovendien altijd bij de hand en leg je supersnel de mooiste momenten vast.

2-in-1 cases voor iPhone 16

Is een book case te bulky voor jou, maar vind je het toch handig om je pasjes bij je te dragen wanneer het nodig is? Kijk dan eens naar onze 2-in-1 hoesjes. Deze hoesjes worden met een magneet aan elkaar gekoppeld, zodat je zelf kiest wanneer je gebruik wilt maken van de book case.

Zo haal je bij thuiskomst, je iPhone 16 uit de book case om het toestel met één hand te kunnen bedienen. Ga je vervolgens de deur uit, dan neem je eenvoudigweg de book case erbij die je telefoon compleet maakt. Op die manier heb je direct al je spullen bij de hand.

Screen protectors voor iPhone 16

Een screen protector maakt de bescherming van je iPhone 16 compleet. Doordat het beeldscherm bedekt wordt met een extra glazen laag, voorkom je schade aan je telefoon. Screen protectors worden gemaakt van gehard glas en doen hun werk wanneer je telefoon op de grond valt. In dat geval absorbeert de screen protector de impact en blijft je beeldscherm vrij van barsten. Er is namelijk niets zo vervelend als een grote barst in het scherm van je iPhone 16. Daarom zijn screen protectors wat ons betreft een absolute must.

Camera lens protector

Wie de camera van zijn iPhone 16 in optimale conditie wilt houden, doet er goed aan deze te beschermen tegen krasjes. Ook wanneer je geen hoesje zou gebruiken, heb je de mogelijkheid om de camera te beschermen. Met een camera lens protector voorzie je de camera van jouw telefoon met een glazen beschermlaag. De Lens Protector is gemaakt van gehard glas en breng je direct aan op de camera. Krasjes krijgen op die manier geen kans meer om de kwaliteit van jouw camera te verminderen.


GSM-Hoesjes.nl: Specialist in iPhone 16 hoesjes

Wanneer je op zoek bent naar het juist hoesje voor jouw iPhone 16, krijg je bij GSM-Hoesjes.nl het antwoord op je zoektocht. Met een ruim aanbod hoesjes, speciaal op maat van de iPhone 16, is er voor iedereen een passend hoesje te vinden. Dankzij een ruime waaier aan betaalmethoden, gratis verzending, een bedenktermijn van 30 dagen en een uitstekende klantenservice winkel je bij GSM-Hoesjes.nl zorgeloos online.

Bestel iPhone 16 hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.nl. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. 30 dagen bedenktijd.

GSM-Hoesjes.nl: Online specialist in smartphone hoesjes en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
iPhone 16 Pro Hoesjes
iPhone 16 Pro Max Hoesjes
iPhone 16 Plus Hoesjes