iPhone 16 Pro Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Aantal pasjes
Met koord
MagSafe Compatible
Standfunctie
Filter

Groot aanbod iPhone 16 Pro Hoesjes

De iPhone 16 Pro, aangekondigd in september 2024, beschikt over een 6,3" Super Retina XDR-scherm dat zorgt voor levendige kleuren en diep contrast, wat elke visuele ervaring verbeterd. Dit compacte formaat maakt het toestel ideaal voor gebruikers die graag een handzaam apparaat willen zonder in te leveren op schermkwaliteit.

Een belangrijk detail van dit model is de A18 Pro-chip, die speciaal is ontwikkeld met oog op de toekomst van Apple’s AI-mogelijkheden. Deze chip maakt de iPhone 16 Pro klaar voor geavanceerde taken en zorgt voor een naadloze integratie van kunstmatige intelligentie in dagelijkse toepassingen.

Het toestel draait op iOS 18 en wordt aangedreven door de krachtige Apple A18 Pro-chipset, in combinatie met een hexacore CPU. De A18 Pro-chip is speciaal ontworpen om optimaal gebruik te maken van Apple Intelligence (AI), wat zorgt voor snellere en slimmere prestaties in dagelijkse taken en bij het gebruik van geavanceerde apps.

Met een 48MP camera aan de achterzijde en een 12MP camera aan de voorzijde kun je rekenen op scherpe, gedetailleerde foto's en video's. De geavanceerde AI-mogelijkheden van de A18 Pro-chip versterken bovendien de beeldverwerking, voor nog betere resultaten in elke situatie.


Waarom een iPhone 16 Pro hoesje gebruiken?

Wanneer je pas een nieuwe iPhone 16 Pro gekocht hebt, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk in een optimale conditie houden. Met een iPhone 16 Pro case voorkom je vroegtijdige slijtage en ongewenste schade aan jouw telefoon. Naast bescherming geniet je met een hoesje van extra functies, zoals het meenemen van een aantal pasjes, en de mogelijkheid om je telefoon aan jouw persoonlijke stijl aan te passen. Door ons grote assortiment hoesjes is er voor iedereen een praktisch én stijlvol hoesje te vinden. Maak gebruik van onze handige filters en vind snel het ideale hoesje voor jouw telefoon.

Bescherm je iPhone 16 Pro met een hoesje

Zonder hoesje is bijna iedere telefoon kwetsbaar. Het dagelijks gebruik van je smartphone brengt, naargelang intensiteit van gebruik, slijtage en risico op valpartijen met zich mee. De aankoop van een iPhone 16 Pro hoesje is daarom een kleine, maar nuttige investering om de levensduur van jouw telefoon te verlengen.

Met een hoesje is je iPhone 16 Pro goed beschermd tegen krassen en valpartijen. Hoe voorzichtig je ook met je telefoon omgaat, een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Voordat je het weet zit er een kras in het scherm, de camera of de behuizing van het toestel. Reparaties aan bijvoorbeeld het scherm kunnen duur uitvallen, dus is voorkomen in dit geval beter dan genezen.

iPhone 16 Pro hoesjes met kaarthouder

Een groot gemak dat hoesjes met zich meebrengen is de mogelijkheid om er een aantal kaarten in op te bergen. Denk aan je OV-kaart, ID of bankkaart. Op die manier wordt het meedragen van meerdere accessoires overbodig en heb je met je iPhone 16 Pro hoesje alle benodigde spullen meteen bij de hand.

Handsfree films kijken met een hoesje

Reis jij vaker met het openbaar vervoer of heb je tijdens je pauze even niets te doen? Met een hoesje met standfunctie plaats je je iPhone 16 Pro rechtop en kijk je eenvoudig naar een film of serie. Op die manier heb je je handen vrij en kun je achterover leunen om te relaxen.

Bescherming rondom de camera

Een hoesje beschermt niet alleen de telefoon zelf, maar biedt ook bescherming voor de camera. Back covers worden steeds vaker ontworpen met verhoogde randen rondom de camera, zodat je je iPhone 16 Pro veilig neer kunt leggen zonder dat de camera hiermee bekrast wordt. Ook met een book case zit je goed, want het dikkere kunstleer zorgt ervoor dat de lenzen verzonken in het hoesje liggen en daarmee minder kwetsbaar zijn.


Verschillende soorten iPhone 16 Pro hoesjes

Dankzij ons ruime aanbod hoesjes heb je bij ons de keuze uit veel verschillende soorten hoesjes. Of je nu de voorkeur geeft aan een compacte back cover of het gemak van een book case verkiest? In onze webshop heb je keuze uit een grote variatie aan hoesjes. De verschillende typen, functies en kleuren selecteer je met behulp van het filter om snel het juiste iPhone 16 Pro hoesje te vinden.

Book case voor de iPhone 16 Pro

Wanneer je het handig vindt om je belangrijke spullen in één accessoire bij je te dragen, is een book case een goede keuze om je iPhone 16 Pro in op te bergen. Door de mogelijkheid er een aantal bankpasjes in te bewaren, hoef je naast je smartphone geen andere accessoires bij je te hebben wanneer je de deur uit gaat.

Book cases zijn in het algemeen uitgerust met een magnetische sluiting die het hoesje gesloten houden. Op die manier zijn je spullen veilig en klaar voor gebruik. Maak een keuze uit de verschillende stijlen, kleuren en bedrukkingen en bestel snel het hoesje dat het best bij jou past.

iPhone 16 Pro back covers

Geniet je van het compacte formaat en lichte gewicht van je iPhone 16 Pro, maar wil je deze toch beschermen? Kies dan voor één van onze back covers. Back covers beschermen, what's in a name, vooral de achterkant van je telefoon en zijn de beste optie om de originele look en feel van het toestel te bewaren. Desondanks is je telefoon, afhankelijk van het gekozen model, een stuk beter beschermd tegen krassen en stoten. Maak de bescherming van je iPhone 16 Pro compleet met een bijhorende screen protector.

iPhone 16 Pro MagSafe cases

Maak jij gebruik van MagSafe accessoires? Dan wil je natuurlijk ook dat jouw nieuwe iPhone 16 Pro cover MagSafe Compatible is. Dit houdt in dat de case zelf uitgerust is met een MagSafe magneet, zodat deze rechtstreeks verbonden kan woren met al jouw MagSafe accessoires. We bieden daarom allerlei MagSafe hoesjes aan, zodat je ook mét hoesje gebruik blijft maken van jouw MagSafe accessoires.

iPhone 16 Pro hoesje met koord

Draag je telefoon stijlvol om je hals, schouder of pols met één van onze back covers met koord. Deze hoesjes zijn verkrijgbaar in een reeks leuke kleuren, zodat je de kleur van je smartphone matcht met je outfit. Met een hoesje met koord heb je je iPhone 16 Pro bovendien altijd bij de hand en leg je supersnel de mooiste momenten vast.

2-in-1 hoesjes met losse back cover

Vind je het prettig om bankpasjes bij de hand te hebben, maar wil je je telefoon ook los kunnen gebruiken? Dan zijn de 2-in-1 hoesjes een optimale keuze. De 2-in-1 hoesjes bestaan namelijk uit een back cover én book case die door middel van een sterke magneet aan elkaar verbonden worden.

Haal de iPhone 16 Pro (in de back cover) eenvoudig uit de book case wanneer je thuis of op het werk bent. Je telefoon ligt nu lekker compact in de hand en is desondanks goed beschermd. Ga je ergens heen? Dan bevestig je deze snel weer aan de book case. Je iPhone 16 Pro is zo extra beschermd en je pasjes heb je allemaal bij de hand.

iPhone 16 Pro screen protectors

Wil je ook het beeldscherm van je iPhone 16 Pro beschermen, breng dan een screen protector aan. Het gebruik van een screen protector wordt aanbevolen wanneer je je telefoon gebruikt met een Back Cover. Net als hoesjes zijn iPhone 16 Pro screen protectors in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Screen protectors bestaan grotendeels uit gehard glas, dat als een extra laag over je scherm wordt aangebracht. Het geharde glas is speciaal bewerkt zodat het de aanraakgevoeligheid van jouw touchscreen niet beïnvloedt. Gebeurt het dat je iPhone 16 Pro met het scherm op de grond valt? Dan ontstaat er meestal een barst in de screen protector en blijft het scherm schadevrij. De screen protector vangt de klap op en voorkomt erger aan je telefoon.

iPhone 16 Pro camera protector

Doordat de camera van een smartphone steeds groter wordt is het belangrijk deze goed te beschermen. Wanneer je geen gebruik maakt van een hoesje of de indruk hebt dat de camera nog steeds kwetsbaar is, is het gebruik van een lens protector zeker aangeraden.

Een camera lens protector is niet veel anders dan een screen protector, maar dan op maat van je camera. Het glaasje is van gehard glas gemaakt en voorkomt daarmee krassen en schade veroorzaakt door valpartijen. Met een camera protector blijft de camera van je iPhone 16 Pro dus kras- en schadevrij voor de mooiste plaatjes.


Voordelig een iPhone 16 Pro hoesje kopen

Heb jij onlangs een nieuwe iPhone 16 Pro gekocht en wil je deze beschermen met een hoesje? Bij GSM-Hoesjes.nl vind je een ruim aanbod iPhone 16 Pro hoesjes waarmee je jouw kostbare telefoon beschermt. Maak snel je keuze uit ons grote aanbod en bestel je favoriete hoesje eenvoudig in onze webshop.

Verzending is altijd gratis, hoewel er ook betaalde verzendopties beschikbaar zijn. Aan jou de keuze! Dankzij de vele betaalmethoden die we aanbieden vind je altijd een vertrouwde optie waarmee je je bestelling kunt afrekenen. Is dit gelukt, dan ontvang je meteen de orderbevestiging en gaan wij aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.

Bestel iPhone 16 Pro hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.nl. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. 30 dagen bedenktijd.

GSM-Hoesjes.nl - Online specialist in smartphone hoesjes en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
iPhone 16 Hoesjes
iPhone 16 Plus Hoesjes
iPhone 16 Pro Max Hoesjes